Alapásás géppel
2020-07-28

Alapásás árAlapásás ár ami elsőre egyszerűen meghatározhatónak tűnik. Pedig felmérés után lehet csak pontosan meghatározni, legyen szó gépi, vagy kézi erőről. Az alapásásnak fontos szerepe van az építkezések során. A felméréskor cégünk nagy gondot fordít arra, hogy megvizsgálja a talajt és felmérje pontosan, hogy a leendő építmény rendeltetéséhez az megfelelő legyen. Az építmények alapja az első legfontosabb tényező, hogy minden további munkafolyamat biztonságosan mehessen. Nagyobb volumenű építkezéseknél nagy szerepe van a spórolásnak is. Ezt már az alapnál megkezdik.

Alapásás ár kalkulálásnál számos tényezőt figyelembe kell venni, hogy az költséghatékony és gyors is legyen. A talajszerkezeten kívül, fontos tényező maga a helyszín is, hogy az mennyire könnyen közelíthető meg, és a munkálatokra milyen hatással lesz. Gépi alapásásnál ezt szem előtt kell tartani mindenképp. Gépi földmunka a leggyorsabb, de nem mindenesetben az a célravezető. Azon a területen ahol várhatóan csőhálózatok haladnak át, és feltüntetésük nem túl pontos ott a károkozás elkerülése érdekében kézi erőt használunk. Lehet ez időben kicsit hosszabb, de a károkozás helyreállításánál még mindig célravezetőbb, és gazdaságosabb.

Alapásás ár jó felmérés nélkül nem adható!

Érdemes kerülni az olyan vállalkozókat akik meggondolatlanul, felmérés nélkül adnak egy kedvezőnek tűnő árat. A hangsúly a kedvezőn van, ami után jönnek az előre nem várt költségek. A végeredmény nem az lesz amire számítottunk. A kedvező árajánlatból szépen lassan drága árajánlat lesz, vagy nagyon elhúzódó ami minden további munkafolyamatot hátráltat, és ezzel akár anyagi veszteséget is okozhat a megrendelőnek. Minden esetben érdemes olyan céget megbízni aki valóban rendelkezik többéves tapasztalattal és munkájára is igényes. Kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt melyek segítségével könnyen boldogulnak a rájuk szabott feladatokkal. A tervezés, felmérés, és a teljes munkafolyamat alatt kontrolláltan, szervezetten végzik feladatukat. Nagyon jó gépismerettel rendelkeznek, hogy tudják a határait a berendezésnek, és helyes használatával gyorsan és hatékonyan tudjanak dolgozni ott ahol lehet. Gépeinket rendszeresen karbantartjuk, hogy azok hatékonyan tudjanak működni, és ne egy munka kellős közepén okozzon problémát az esetleges meghibásodásuk.

Cégünk alapásás árat csak pontos felmérés után ad, hogy ezzel valóban tudjon számolni, és ne legyenek váratlan felmerülő problémák, amik nem várt költségeket eredményeznek, vagy épp időbeni csúszást, amely hátráltathatja az összes utána következő munkafolyamatokat.

Alapásásnál is fontos a jó gépválasztás. A gépet minden esetben a terepviszonyokhoz kell választani, és persze az adott munkához. Alapásási ár géppel kedvezőbb lehet, de nem minden esetben. Érdemes a szakcégre bízni, hogy milyen munkaerőt választ az adott feladathoz.

Alapásás árképzésénél minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbbet és legpontosabbat adni figyelembe véve minden tényezőt ami befolyásolhatja a munkát és annak elvégzésének idejét. Keressen minket bizalommal és garantáltan nem fog csalódni a hozzáállásunkban, munkánkban és árunkban.