Alapásás

Az alap amelyre építünk mindennél fontosabb. A jó alaphoz szükség van alapásásra. Alapásás történhet kézzel, vagy géppel. Alapásás csak tervezés után! A jó felmérés elengedhetetlen ahhoz, hogy az alapásás rendben menjen.

Tereprendezés, talaj szerkezetének megvizsgálása és az esetleges közművek amelyek a talajban vannak felmérése után kezdődik jobb esetben.

Sajnos hallani olyanról, hogy a munka megkezdése után derül ki, hogy mi van a föld alatt.

Ezt egy szakcég nem engedheti meg magának, hogy csak úgy, tervezés nélkül nekikezdjen a munkának. A keletkezet kár javítása, helyreállítása többletköltséget és időbeni csúszást eredményezhet. Ennek pedig senki nem örül.

Mi minden esetben felmérjük a terepet és annak környezetét is, hogy elkerüljük a problémákat. Sajnos még akkor is akadhatnak problémák ha mindent megteszünk felméréskor. Előfordul, hogy a régebbi csőhálózatok feltüntetése nem pontos és ilyen esetben szükség van a rögtönzésre. Munkatársaink gyorsan és szakszerűen lépnek fel a problémákkal szemben.

Többnyire gépi alapásás amivel nagyobb kárt lehet okozni, mivel a ezek a gépek nagyon nagy nyomatékkal dolgoznak és egy cső megrongálása már csak a hiba után látható. Nagyon fontos, hogy a feladatnak megfelelően válasszunk kézi, vagy gépi módszert alapásásnál. Ahol várható, hogy problémák lehetnek érdemes a kézi alapásásnál maradni, még akkor is ha lassabb így a munka. Nagyobb problémáknál a közművek kivonulása is sok idő és nem is költséghatékony.

A talajnak megfelelő gép kiválasztása nagyon fontos. Amennyiben nem jól mérjük fel a talajszerkezetet előfordul, hogy a kiválasztott gép, gépek csak küzdelem útján tudnak dolgozni. Minden munkaterület a megfelelő gépet igényli. Cégünk minden olyan géppel rendelkezik, mely a legnehezebb talajjal is megbirkózik. Így tudjuk garantálni a gyors, és megbízható munkát. A gépek önmagukban csak eszközök, melyek vezető nélkül alkalmatlanok alapásás bármely formájára. Munkatársaink képzettségeinek köszönhetően tisztában vannak az általuk hasznát gépek tulajdonságaival.

Tudják a határait, és időben felismerik az előttük álló helyzetet, és annak következményeit. Az esetleges talajrétegek gyors megváltozása nem várt eseményt idézhet elő, amit időben észrevéve a baj megelőzhető. Az alapásás nem is olyan egyszerű mint azt gondolnánk.

Fontosnak tartjuk a jó felmérést, elemzést, és a munkafolyamat végigkísérését. Ezzel tudjuk garantálni munkaadónak a precíz, gyors és költséghatékony munkavégzést.

Az alapásás nem tartozik a leglátványosabb tevékenységek közé az építkezés során, mégis óriási jelentőségük van. Ha szakszerűtlenül történik, akkor számos kellemetlenségre számíthatunk a későbbiekben. Repedések jelenhetek meg az épületen, süllyedésnek indulhat az ingatlan. Az alapásás során nem térhetünk el a tervezéskor megadott méretektől. A lejtős terepen ügyelni kell a pontos tervezésre, és ennek megfelelően állunk neki a teendőknek.

Akadályozza meg épületének süllyedését és biztosítsa a megfelelő alapot velünk! Bízza cégünkre az alapásást! Korszerű gépekkel és tapasztalt szakemberekkel látjuk el a feladatokat. Rövid idő alatt juthat kiváló eredményekhez. Amennyiben igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségek egyikén. Hasznos információkkal látjuk el az alapsás témájával kapcsolatban.