Ömlesztett áruszállítás

Ömlesztett áruszállítás gyorsan kedvező áron. Cégünk kizárólag Borsod, Heves, és környékén dolgozik, így sokkal szervezettebbek, és gyorsabbak vagyunk mint más multi cég akinek a nagy távok és a sok partnerek miatt sokkal több tényező határozza meg az ömlesztett áru kiszállítását.

Mivel kisebb és ismert településeken dolgozunk sokkal hatékonyabbak, és rugalmasabbak is vagyunk partnereinkkel.

A mai világban ez már sajnos egyre ritkább. Számunkra fontos a jó és hosszú távú emberi kapcsolat.

Ömlesztett áruszállítás mellett raklapos áruszállítással is foglalkozunk. Legyen szó kavics, homok, kő murva, mi garantáljuk, hogy időben kivisszük.

Minden esetben nagy odafigyeléssel végezzük munkánkat, és ügyelünk a megrendelő igényeire, mindemellett minden jogszabályi előírásokat betartva. Ömlesztett áruszállítás területén nagy tapasztalatunk van, és kollégáink is képzett szakemberek.

Képzettségük mellett a szakmai tapasztalat ami megsegíti őket a nehezebb helyzetekben. Gyakran előfordul, hogy a helyszín ahova kell vinni az ömlesztett árut olyan helyen van ami nehezen megközelíthető, és ilyenkor képzett szakembereink megoldják, hogy amit rendelt oda és akkor kerüljön lerakásra amikor kell.

Az ömlesztett áruszállítás szabályait minden esetben szem előtt tartjuk, mert számunkra fontos az áru, és a környezetünk biztonsága.

Cégünk alapelve, hogy pontosan, megbízhatóan dolgozunk a határidőket betartva. Ügyfelünket időben értesítjük érkezésünkkor, hogy ezzel is segítsük az ömlesztett áru lerakási helyének előkészítését. Fontosnak tartjuk a szervezettséget, mert tudjuk ez elengedhetetlen a jó munkához.

Amennyiben ömlesztett áruszállításról van szó, vagy raklapos szállításról, keressen bennünket bizalommal. Emberközpontú hozzáállásunkkal, szakértelmünkkel, és kedvező árainkkal bebizonyítjuk, hogy jól választott partnert!